• In de 1e helft was Haelen duidelijk de sterkere ploeg. Diverse kansen leverden niets op, totdat Rick met een mooi geplaatst schot 0-1 scoorde voor Haelen (18e minuut). Yoel was een kwelgeest voor de Roggelse verdediging. Helaas niet meer doelpunten in de 1e helft.
  Na rust zakte Haelen iets in en Roggel kwam beter in de wedstrijd. Bij een hoekschop van Roggel floot de scheidsrechter verrassend af en gaf Roggel een penalty. Dit buitenkansje lieten ze niet liggen: 1-1 (52e minuut).
  spelbeeld. Bij Haelen viel Kevin geblesseerd uit. Miel verving hem goed. Hij stuurde Cilio diep en die gaf de bal op Rick.
  Rick scoorde beheerst de 1-2 (73e minuut).
  Roggel ging meteen in de aanval en Kenneth had een schitterende redding.
  Haelen kreeg nog kansen maar Roggel scoorde de 2-2 in de 86e minuut.
  Haelen richtte zich op en toen Yoel en Miel beiden in de 90e minuut gevloerd werden binnen de 16 meter ging de bal op de stip. Helaas stopte de keeper de bal. De Haelense supporters hadden zoiets van ‘oh nee’. Maar de spelers gaven het niet op en in de 92e minuut werd Yoel weer binnen de 16 neergelegd. Weer een penalty. Deze keer werd die genomen door Rick en die schoot perfect de 2-3 binnen. Meteen ook de eindstand. Zondag speelt Haelen de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen koploper BEVO op sportpark Houtrust.
  Let op: aanvang 14.00 uur.

  Overige teams:
  Haelen 2: wedstrijd verplaatst naar andere datum.
  Slekker Boys 2 - Haelen 3: 0-4
  Doelpunten: Julian Corten 2x, Niels Eikelenboom, Tom Bongaerts. Haelen 3 blijft stevig aan kop van de ranglijst.
  Haelen 4: afgelast.