• Gezien er geen publiek is toegestaan, maakt uw verslaggever – als bestuurslid de enige aanwezige Haelen toeschouwer- een wat uitgebreidere verslag voor het thuisfront.
    In een door Corona geteisterde Brabantse 2e klasse - met alweer 3 wedstrijd afgelast vandaag - toog Haelen vandaag naar Braakhuizen (Geldrop).
    Trainer Thijs Moonen moest wat puzzelen gezien er 3 spelers - Rolf, Ruud en Ken - wegens blessures niet konden spelen
    Op de bank vandaag 2 achttienjarige JO19 spelers Rick en Yoel, die goed invielen in het laatste kwartier.

Haelen liet in de 1e helft enkele aanvallen zien met potentie, een gesmoord schot van Kevin 14e minuut en een voorzet van Rick voorlangs in de 20e min. zonder dat iemand deze binnen kon duwen.
    Een vrije trap van Rick op 25m in de 42e minuut ging net voorbij de verkeerde kant van de paal.
    Stan moest wel enkele keren paraat zijn en reddend optreden bij kansen van de thuisclub in de 10e en 36e minuut.
    Echter een paar momenten van onoplettendheid werden direct door Braakhuizen afgestraft, snelle counter in de 17e min goed afgewerkt bracht de 1-0 en een ongelukkige goal op slag van rust 2-0.

Na rust probeer de mannen te laten zien dat ze niet zomaar de punten wilden afgeven met direct met een kans voor Joep, welke echter van de lijn werd getrapt, na een voorzet van Kevin en terugleggen door Rick op Joep.
    De 3-0 halverwege de 2e helft na weer een goed uitgespeelde counter brak het geloof en zo kabbelde de wedstrijd naar zijn einde met invalbeurten van Sander, Yoel en Rick.
    Dat ook nog de 4-0 op papier kwam was meer voor de statistieken, waar Joep wel nog een kans had op de 3-1 maar plaatste de bal net naast de verkeerde kant van de paal, waar de keeper uit positie was.
    Zelf niet (kunnen) scoren en de enkele kansen van de tegenstander vliegen er allemaal goed in, dat was de korte samenvatting van vandaag.

Jammer, vlg week thuis tegen Beerse Boys, indien de overheid en Corona dit toelaat. Onze tegenstander van vlg week pakte vandaag het 1e punt.
    Hou de moed erin, ook uw verslaggever verliet teleurgesteld het sportpark, maar met de schouders er samen onder zetten moet dit vlg week lukken om de eerste 3 punten te pakken.