• In een vermakelijke en spannende wedstrijd deelde Haelen de punten met de tegenstander uit Swalmen.
    Haelen kreeg de 1e kans via Cilio. Het was Swalmen dat in de 7e minuut 0-1 maakte. Vlak daarna kreeg het de kans op 0-2 maar dat lukte niet.
    De rest van de 1e helft kwam Swalmen er niet meer aan te pas . Haelen was veel sterker. Speelde mooie aanvallen en kreeg geweldige kansen. Noud, Ken, Cilio, Yoel kwamen gevaarlijk voor het doel, maar telkens was daar de keeper die redding kon brengen. In de 35e minuut was het dan toch raak via Cilio: 1-1. Tot de rust kwamen er nog meer kansen, geen doelpunten.
    Ruststand: 1-1.
    Na rust speelde Haelen slordiger, kon minder druk zetten en Swalmen deed goed mee. Het werd 2-1 in de 57e minuut door Ken na een mooie voorzet van Joep.
    Swalmen ging vol in de aanval en dat leverde de 2-2 op in de 70e minuut. De kopjes gingen bij Haelen echter niet omlaag. Sterker nog, Ken scoorde met een kopbal uit een corner van Rick de 3-2.
    De wedstrijd leek gespeeld. Swalmen drong nog aan maar kon geen vuist meer maken. Totdat in de 94e minuut de bal nog één keer in de Haelense 16 meter werd geschopt. Een ongelukkige kopbal eindigde in een eigen doelpunt 3-3. Zonde. De 3 punten waren binnen bereik. Dat is voetbal. Soms spannend tot de laatste seconde. De koppositie in de competitie wordt nu gedeeld met HBSV. Zondag een uitwedstrijd bij Grashoek.
    Uitslagen overige teams:
    Haelen 2: niet gespeeld