• Tijdens een jaarvergadering in een vereniging moet het bestuur verantwoording afleggen aan de leden over het gevoerde beleid in het afgelopen  seizoen. In zo’n ledenvergadering is een belangrijk taak weggelegd voor de aanwezig leden. Daar moeten belangrijke beslissingen genomen worden.

Jullie worden dan ook nadrukkelijk uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarvergadering.
    DONDERDAG 22 NOVEMBER, AANVANG 22:00 UUR IN DE KANTINE.

De agenda voor deze vergadering is als volgt: (alle leden ontvangen per mail een uitgebreide agenda )

1.    Opening

2.    Mededelingen
              Statuten; stand van zaken