• DRINGEND BEHOEFTE AAN NIEUW KADER RKVVHAELEN JEUGD!

Beste mensen,

De laatste wedstrijden van de jeugd zijn alweer een tijdje geleden gespeeld en de seizoensafsluiting jeugd is ook alweer bijna 3 weken geleden. Achter de schermen vinden de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer plaats.

De technische commissie heeft de teamindeling nu grotendeels afgerond. Het is altijd toch weer een hele klus en mooi dat de technische commissie zoveel teams met voldoende spelers heeft kunnen samenstellen.

De teamindeling is inmiddels bekendgemaakt via de website. Bij de teams staat ook het nu bekende kader genoemd. Bij een aantal teams is er nog dringend behoefte aan kader. Het betreft in ieder geval de JO8. Hier staat nu nog geen kader bij. Bij de JO12, JO13 en JO17 is er dringend behoefte aan meer kader.

Met andere woorden: WE HEBBEN ALS JEUGDAFDELING UW HULP NODIG!

Hulp kan zijn zelf een (deeltijd) kaderrol op te pakken of actief in uw netwerk kader te werven. Voor de werving en/of aanmelding van nieuw kader kunt u terecht bij de technische commissie (Jeroen Le Large, Marcel Heijmans en John van der Weegen) of de jeugdcommissie (Michiel Wijngaard of Leon van Dijck).

Heeft u interesse of kent u een mogelijke kandidaat? Meld dit dan via algemeen@rkvvhaelen.nl

Bij voorbaat dank voor jullie moeite en medewerking!

Namens de jeugdcommissie en technische commissie,
    Michiel Wijngaard en Jeroen Le Large