• Beste mensen,

Iedereen zal inmiddels kennis hebben genomen van de persconferentie van premier Rutten afgelopen dinsdagavond waarin een aantal aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 is aangekondigd.

De oplopende cijfers over Corona besmettingen laten weinig aan duidelijkheid over en zijn aanleiding om de maatregelen verder aan te scherpen. Vervelend, maar begrijpelijk.

Deze maatregelen zijn gisteren (14 oktober) om 22.00 uur van kracht geworden en gelden vooralsnog voor de komende 4 weken.

Onderstaand de maatregelen die betrekking hebben op het voetbal:

- Voor alle leeftijden zijn de competities stilgelegd.

- Situatie voor jongeren t/m 17 jaar is duidelijk, zij mogen blijven trainen (= t/m JO17). Ook mogen ze onderling, binnen de club, wedstrijden spelen.

- Voor de JO19, waarin ook spelers al 18 jaar zijn, geldt de officiële regel van de NOC/NSF: Alle spelers binnen JO19 mogen sporten zoals voor de andere jeugdteams geldt.

Extra trainingsactiviteiten, dan wel onderlinge wedstrijden, moeten bij de wedstrijdsecretaris Patrick Thommassen gemeld worden.

Hij stelt een schema op voor bijvoorbeeld de zaterdag. De planning van de activiteiten zal beginnen met de jongste teams.

- De trainingen van de senioren gaan deze week niet door.

- Als de senioren de volgende week wel gaan trainen, dan gelden de volgende regels:

• Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van 4 personen en met onderlinge afstand van 1,5 m.
    • Er mogen meerdere groepjes van 4 spelers op één veld trainen. De groepjes moeten wel een vaste samenstelling hebben. Zorg ervoor dat duidelijk herkenbaar is bij welk groepje iedereen hoort.
    • De trainer wordt niet gerekend tot een viertal

- Er is in geen enkel geval publiek toegestaan op het sportpark. Dat geldt ook voor ouders.

- De kantine, kleedlokalen, douches en toiletten zijn gesloten.

Uiteraard vragen we jullie met klem rekening te houden met de bestaande regels:

• Blijf thuis bij klachten en laat u testen

• Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuisblijven

• Houd altijd 1,5 meter afstand van andere

• Was vaak uw handen en hoest en nies in uw ellenboog

• Vermijd drukte

• Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes

Voor meer algemene informatie verwijzen wij naar de website van het RIVM:

Graag maken we jullie ook attent op de Algemene Ledenvergadering, die plaats gaat vinden op vrijdag 27 november a.s., om 20 uur.

Gezien de Corona situatie is een opgave vooraf noodzakelijk, om zo te kunnen bepalen hoe we deze Vergadering gaan organiseren (Live of digitaal, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de dan geldende maatregelen).

OPGAVE – voor leden vanaf 16 jaar - voor de ALV graag voor 15 november a.s. per email naar algemeen@rkvvhaelen.nl met opgave van jouw naam en emailadres. Verdere informatie ontvang je dan t.z.t.  Laat je horen, ook nu en meld je aan!

Blijf allemaal gezond en hopen ons snel weer te zien.

Het bestuur en de Jeugdcommissie.