• De stille periode bij RKVV Haelen is noodgedwongen erg vroeg gestart, toch zijn er diverse zaken die - vaak op de achtergrond – moeten gebeuren, waarvan wij jullie nu en dan op de hoogte zullen houden.

Wat nu al in de zomerstand staat is de wekelijkse legionellabestrijding door enkele van onze vrijwilligers Jac Dings, Martin Keijzer, Frank Heijkers, Jan Hocks en Huub Beurskens. Zo goed als alle waterpunten in het gebouw worden successievelijk doorgespoeld, ter voorkoming van die vervelende en gevaarlijke legionellabacterie. Een noodzakelijk actie welke van groot belang is, nu er geen beweging van het water in de leidingen is en de temperaturen oplopen. Dit preventief project gebeurt in samenwerking met de Gemeente en een legionella preventie bureau. De monitoring geschiedt door een speciaal voor onze accommodatie ingerichte app. Tot op heden heeft deze inspanning positief gewerkt en kunnen we gezondheid voor onze leden op dit gebied blijven waarborgen. Het vraagt een wekelijkse inspanning van onze vrijwilligers, maar wel zo noodzakelijk.

Zaterdag j.l. zijn er door Peter Roumen, Erik Metsemakers, Leon Theunissen, Rick Thommassen en Fons Geelen alle losse doeltjes van de velden gehaald en op een centrale plek gezet. Ook zijn alle netten van de doelen verwijderd en opgeborgen. Hiermee zijn alle velden vrij van obstakels en klaar voor het onderhoud tijdens deze stille periode.

De voetbaltechnische commissie senioren is volop bezig met de evaluaties van alle senioren teams en te kijken naar de samenstelling voor volgend seizoen wbt spelers en kader. Ook binnen de jeugdafdeling wordt al volop vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen.
    Dank aan al onze vrijwilligers voor hun inzet !

Woensdag 22 april is er digitaal Bestuursoverleg en donderdag 23 april vergadert de Jeugdcommissie in digitale vorm.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
    Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, lucht, gras, schoenen, wolk, plant, buiten en natuur
    Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, lucht, gras, buiten en natuur