• Seizoensopening 2022-2023

SEIZOENSOPENING RKVV HAELEN JEUGD 02 SEPTEMBER 2022

Een moment van samenzijn en om een start te maken van een leuk en sportief seizoen.
    Doelstelling is kennismaking van de spelers, ouders en alle vrijwilligers.

Aanwezigheidstijden teams:
    JO7-1 18.10
    JO8-1 18.15
    JO9-1 18.20
    JO9-2 18.25
    JO10-1 18.30
    JO12-1 18.35
    JO13-1 18.40
    JO14-1 18.45
    JO15-1 18.50
    JO17-1 18.55
    JO19-1 19.00

1. Teamfoto maken
    Er worden teamfoto’s gemaakt. De teamfoto wordt gemaakt op het hoofdveld. De spelers komen in wedstrijdtenue en de trainers en leiders hebben het poloshirt RKVV Haelen aan. De teamfoto wordt gebruikt voor op de website.

2. Materialen afhalen door de jeugdleiders
    De tassen met shirts liggen klaar in het jeugdhonk. Nieuwe jeugdleiders kunnen hun jack en polo afhalen aan het raam van het jeugdhonk. Jeugdleiders die nog een sleutel nodig hebben kunnen hier ook terecht.

3. Kennismaking team/ouders
    Er worden plaatsen aangewezen op het sportpark waar je met je team rustig kunt zitten. Hier kan uitleg worden gegeven met betrekking tot de plannen voor het komend seizoen (afspraken over afmelden, wisselen, trainen, fatsoensnormen, respect, rol van ouders enz. ). Ieder ouder heeft ook een brief ontvangen waarin de hoofdlijnen van de vereniging staan vermeld.

4. Snelheidsmeter
    Per team wordt een moment geprikt om te schieten. Er wordt een scoreformulier uitgereikt.

5. Penalty schieten
    Per team worden er penalty’s geschoten. De winnaar krijgt een eervolle vermelding en wordt als winnaar in de verschillende media vermeld.

6. Sportkledingverkoop/bestellingen
    Er wordt een plek gecreëerd waar men kleding kan passen en bestellen (broek, sokken, trainingspak en hoedie).

Tot vrijdag 2 september!
    De jeugdcommissie