• Vertrouwenscontactpersoon

  RKVV Haelen wil natuurlijk een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met haar of zijn sport: voetballen. We doen er samen alles aan om zaken als ‘pesten’, conflicten en ruzie, discrimineren en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen.

  Maar stel dat er toch momenten en gebeurtenissen zijn waarbij grensoverschrijdend gedrag niet voorkomen heeft kunnen worden, dan hebben we centraal aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat de wijze waarop we met elkaar binnen de club omgaan leuk en veilig blijft.

  Onze Vertrouwenscontactpersoon (VCP) is met ingang van seizoen 2022-2023 Marike Le Large, te bereiken via: marikelelarge@gmail.com en 06-43204995.

  We zijn heel blij dat Marike deze rol wil gaan vervullen. Dit gaat ze doen samen met nog een tweede VCP met wie we nog in gesprek zijn en waarvan de contactgegevens op een later moment worden gedeeld.

  geheimhouding

  Bij de VCP kun je terecht met vragen die je niet makkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden.

  De VCP heeft een geheimhoudingsplicht en de taak het in stand houden of zelfs verbeteren van de omgangsvormen binnen onze vereniging en daarmee het gevoel van veiligheid en vertrouwdheid voor leden.

  Je kunt er meer over lezen in ons beleid inzake grensoverschrijdend gedrag