• Na een paar jaar van afwezigheid willen wij na afloop van het seizoen de traditionele vrijwilligersavond weer nieuw leven in blazen en wel op 15 juni vanaf 17.30 uur. Het is de bedoeling dat het een avond wordt voor jong en oud met als hoofdthema ‘op de camping’. 

  De hele avond zal ingekleed worden door het animatie team van camping Houtrust. Zij zullen ervoor zorgen dat er een BBQ aanwezig is en dat er voldoende drankjes koud staan. 

  Daarnaast zullen zij voor het nodige vermaak door gedurende deze avond diverse activiteiten te organiseren. Gaan jij en je team er vandoor met een mooie prijs??? 

  Opgeven kan vanaf nu via mail (sale@rkvvhaelen.nl), via whatsapp (0623162635) of via de inschrijflijst die vanaf zaterdag 13 april in de kantine zal liggen. 

  Uiteraard is het toegestaan om jullie partner mee te nemen (graag zelfs), wel vragen wij hier een eigen bijdrage voor van €15,-. Dit kan op de avond zelf contant betaald worden. Voor een aantal consumpties per vrijwilliger zal gezorgd worden. 

  Mocht je meer dorst hebben en de bonnen helemaal op hebben dan is het ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief consumpties te halen.

  Alvast bedankt voor jullie opgave,  Mark en Rick

   Vrijwillgersavond