• Op zaterdag 8 december 2018 kunnen maar liefst 3 teams van RKVV Haelen kampioen worden in hun klasse. Alle 3 de teams hebben het kampioenschap in eigen hand.

JO11-1
    =====

De JO11-1 speelt zaterdag hun laatste wedstrijd in de competitie thuis tegen ST Roggel/SVVH JO11-1G. De wedstrijd wordt gespeeld om 10.30 uur. Ze hebben op dit moment 10 wedstrijden gespeeld waarvan 8 hebben gewonnen en 2 gelijk gespeeld. Met 26 punten staan ze 1 punt voor op Linne. Bij een overwinning zijn ze dus kampioen in de 2e klasse.

JO15-1

=====
    De JO15-1 speelt zaterdag hun laatste wedstrijd in de competitie uit tegen ST RKESV/VVGKC/RKHVC. De wedstrijd wordt gespeeld om 14.30 uur in Ell. De JO15-1 heeft alle 10 de wedstrijden gewonnen maar is nog geen kampioen omdat MBC’13 virtueel op 3 punten staat. De jongens hebben aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden in de 2e klasse.

JO17-1
    =====

De JO17-1 speelt zaterdag ook hun laatste wedstrijd thuis, om 14.30 uur, tegen de huidige nr. 2 SV Laar JO17-2. Deze ploeg kan Haelen echter niet meer inhalen. De enige concurrent, FC Maasgouw, moet as maandag nog een inhaalwedstrijd spelen en zou dan op 2 punten kunnen komen.  De JO17-1 heeft dit seizoen 8 overwinningen behaald en 1x verloren. Dit was uitgerekend afgelopen zaterdag tegen de leeftijdsgenoten van Neer. Bij een  overwinning is de JO17-1 kampioen. Bij een gelijkspel zijn ze afhankelijk van de uitslag van FC Maasgouw.

Het zou mooi zijn als we deze kampioenschappen konden binnenhalen. Jullie steun kan daarbij helpen. Komt dat zien as zaterdag in Haelen of Ell en support deze teams naar het KAMPIOENSCHAP.