• TERUGBLIK VAN VOORZITTER FRANK REIJANS OP "SUPER" SUPERSUNDAY!
   
  Vandaag de eerste “Supersunday” van het seizoen op ons sportpark. Ondanks de vele regen van de afgelopen dagen lagen de velden er keurig bij. Een groot compliment voor onze onderhoudscommissie!
   
  Het 1e en 4e van Neer hebben een wedstijd gespeeld tegen respectievelijk ons 3e en 1e. Haelen 3 had een geweldige video gepost om zo indruk te maken op de “overlopers” van Neer 4. Beide teams werden onder begeleiding van de Championsleage hymne op de film gezet. Ondanks dat de tegenstanders onder de indruk waren van de ambiance werd Haelen 3 verslagen met 4-1.
  Haelen 1 vloog uit de startblokken en had de kans om op voorsprong te komen. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Neer meer grip op de wedstrijd maar echte grote kansen kregen de bezoekers niet. De tweede helft was het Neer die het meeste recht had op de overwinning. Echter Jordy Pennings, stand in van Benjamin (beterschap Benjamin !!!) hield de 0. TOP !
   
  Niet onvermeld mag blijven de bijdrage van onze jeugd. Het spelen van voorwedstrijdjes, het doen van de line-up en de aanwezigheid van veel ouders zorgen voor verbinding tussen de jeugd- en seniorenafdeling.
   
  Na de wedstijd was het zeer gezellig in onze kantine. Rasartiest Mike Kanders heeft onze nieuwe tafels getest en ook nog wat liedjes gezongen. Altijd sfeer !
   
  Onze sponsoren zijn ontvangen door vertegenwoordigers van onze sponsorsommissie onder leiding van Allan Claessens. Top geregeld, dankjewel. Ook een bedankje voor alle vrijwilligers van onze kantine. Jullie zijn goud waard!
   
  Voorzitter RKVVHaelen Frank Reijans
   
  Supersunday5
  Supersunday4
  Supersunday6
  Supersunday3